Hengchun Township

21. apr. 2019 - 22. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Hengchun Township inkluderer Rich House B&B, Dufa Luxury Manor og Howard-Superior House basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Hengchun Township ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 354 per natt. Den dyreste måneden å bo i Hengchun Township er september, med en gjennomsnittspris på kr 1 228 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 586 per natt. Dette er 8% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 637 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Hengchun Township er Hengchun (HCN) (11,35 km).

Planlegg en tur til Taiwan