Khujand

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Khujand inkluderer Khujand Deluxe Hotel, Hotel Matin on Moskovskay og Armon Apart Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Khujand ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Khujand

fra kr 280
fra kr 732

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 246 per natt. Den dyreste måneden å bo i Khujand er august, med en gjennomsnittspris på kr 347 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 257 per natt. Dette er 17% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 302 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Khujand er Khujand (LBD) (9,00 km).

Planlegg en tur til Tadsjikistan

I og rundt Khujand