Khujand

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Khujand inkluderer Khujand Grand Hotel, Hotel Matin on Moskovskay og Remi Khudjant basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Khujand ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Khujand

fra kr 326
fra kr 555

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 277 per natt. Den dyreste måneden å bo i Khujand er desember, med en gjennomsnittspris på kr 434 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 338 per natt. Dette er 5% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 355 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Khujand er Khujand (LBD) (9,00 km).

Planlegg en tur til Tadsjikistan

I og rundt Khujand