Trollhättan

28. jan. 2020 - 29. jan. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Trollhättan inkluderer Clarion Collection Hotel Kung Oscar, Scandic Swania og Quality Hotel Vänersborg basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Trollhättan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Trollhättan

fra kr 823
fra kr 974

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 731 per natt. Den dyreste måneden å bo i Trollhättan er august, med en gjennomsnittspris på kr 974 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i januar i fjor var kr 905 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Trollhättan er den forventede gjennomsnittstemperaturen i januar −0,4°C/31,2°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 20,9°C/69,6°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −2,7°C/27,1°F.
Nærmeste flyplass for Trollhättan er Trollhättan Vänersborg (THN) (4,48 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Göteborg Landvetter (68,89 km)

Planlegg en tur til Sverige

I og rundt Trollhättan