Trollhättan

21. apr. 2019 - 22. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Trollhättan inkluderer Evert's, Stenliden Hostel og Holiday Home Sollebrunn I basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Trollhättan ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Trollhättan

fra kr 459
fra kr 819

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 697 per natt. Den dyreste måneden å bo i Trollhättan er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 918 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 830 per natt. Dette er 1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 840 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Trollhättan er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 6,4°C/43,5°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 20,9°C/69,6°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −2,7°C/27,1°F.
Nærmeste flyplass for Trollhättan er Trollhättan Vänersborg (THN) (4,48 km).Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Göteborg Landvetter (68,89 km)

Planlegg en tur til Sverige