Östersund

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Östersund inkluderer STF Hotel & Hostel Persåsen, Best Western Hotel Gamla Teatern og Scandic Östersund Syd basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Östersund ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Östersund

fra kr 885
fra kr 1 086

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 795 per natt. Den dyreste måneden å bo i Östersund er februar, med en gjennomsnittspris på kr 1 097 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 885 per natt. Dette er 4% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 926 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Östersund er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 7,2°C/45,0°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 17,8°C/64,0°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −9,0°C/15,8°F.
Nærmeste flyplass for Östersund er Östersund (OSD) (7,65 km).

Planlegg en tur til Sverige