Östersund

25. feb. 2020 - 26. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Östersund inkluderer Pensionat Björnen, Best Western Hotell Ett og Hotell Zäta basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Östersund ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Östersund

fra kr 1 064
fra kr 1 118

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 733 per natt. Den dyreste måneden å bo i Östersund er februar, med en gjennomsnittspris på kr 1 178 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 962 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 983 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Östersund er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −5,8°C/21,6°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 17,8°C/64,0°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −9,0°C/15,8°F.
Nærmeste flyplass for Östersund er Östersund (OSD) (7,65 km).

Planlegg en tur til Sverige