Örebro

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Örebro inkluderer Clarion Hotel Örebro basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere ditt opphold på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Örebro ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ditt ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt inn dine valgte reisedatoer i søkeboksen over, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Örebro

fra kr 1 875
fra kr 1 525

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 796 per natt. Den dyreste måneden å bo i Örebro er desember, med en gjennomsnittspris på kr 1 146 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 965 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 955 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Örebro er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −2,2°C/28,0°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,7°C/71,1°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −5,2°C/22,6°F.
Nærmeste flyplass for Örebro er Örebro (ORB) (11,50 km).

Planlegg en tur til Sverige

I og rundt Örebro