Örebro

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Örebro inkluderer Clarion Collection Hotel Borgen, Clarion Hotel Örebro og First Hotel Örebro basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Örebro ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Örebro

fra kr 3 467
fra kr 1 745

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 816 per natt. Den dyreste måneden å bo i Örebro er september, med en gjennomsnittspris på kr 917 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 906 per natt. Dette er 2% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 880 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Örebro er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 11,7°C/53,1°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,7°C/71,1°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −5,2°C/22,6°F.
Nærmeste flyplass for Örebro er Örebro (ORB) (11,50 km).

Planlegg en tur til Sverige