Linkøping

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Linkøping inkluderer Himmelsby Gårdshotell, Quality Hotel Ekoxen og Best Western Hotel Linkoping basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Linkøping ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Linkøping

fra kr 1 442
fra kr 1 617

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juli, med et gjennomsnitt på kr 869 per natt. Den dyreste måneden å bo i Linkøping er desember, med en gjennomsnittspris på kr 1 231 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 013 per natt. Dette er 1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 027 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Linkøping er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −2,1°C/28,3°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,1°C/70,0°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −4,4°C/24,1°F.
Nærmeste flyplass for Linkøping er Linkøping By (LPI) (3,48 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Norrköping Kungsangen (41,26 km)

Planlegg en tur til Sverige

I og rundt Linkøping