Karlshamn

28. jul. 2019 - 29. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Karlshamn inkluderer Villa Asarum, Innergårdens Bed and Breakfast og Boende vid Eriksberg basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Karlshamn ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Karlshamn

fra kr 445
fra kr 595

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 718 per natt. Den dyreste måneden å bo i Karlshamn er august, med en gjennomsnittspris på kr 965 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 815 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 847 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Karlshamn er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juli 16,9°C/62,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 19,2°C/66,6°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 0,5°C/32,9°F.
Nærmeste flyplass for Karlshamn er Ronneby (RNB) (26,49 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Kristianstad Österlen (55,59 km)

Planlegg en tur til Sverige