Gällivare

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Gällivare inkluderer Lakeside House in Lapland, Puoltiskasvaara 3 og Piilijärvi Camping basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Gällivare ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Gällivare

fra kr 1 063

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 870 per natt. Den dyreste måneden å bo i Gällivare er desember, med en gjennomsnittspris på kr 1 153 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 1 017 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 005 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Gällivare er Gällivare (GEV) (6,81 km).

Planlegg en tur til Sverige