Gällivare

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Gällivare inkluderer Grand Hotel Lapland basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere ditt opphold på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Gällivare ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ditt ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt inn dine valgte reisedatoer i søkeboksen over, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Gällivare

fra kr 1 718

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 879 per natt. Den dyreste måneden å bo i Gällivare er november, med en gjennomsnittspris på kr 1 276 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 119 per natt. Dette er 5% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 054 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Gällivare er Gällivare (GEV) (6,81 km).

Planlegg en tur til Sverige

I og rundt Gällivare