Nilaveli

24. aug. 2019 - 25. aug. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Nilaveli inkluderer Trinco Blu by Cinnamon, Sea Zone Hotel Nilaveli og Thirumalai Park basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Nilaveli ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Nilaveli

fra kr 137
fra kr 323
fra kr 317

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 186 per natt. Den dyreste måneden å bo i Nilaveli er juli, med en gjennomsnittspris på kr 449 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i august i fjor var kr 263 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 261 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Nilaveli er Trincomalee (TRR) (17,11 km).

Planlegg en tur til Sri Lanka