Stara Loka

25. apr. 2019 - 26. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Stara Loka inkluderer Leyla, Room Old City og Luxury Villa in the Nature&Spa basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Stara Loka ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Stara Loka

fra kr 379
fra kr 513
fra kr 658

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 513 per natt. Den dyreste måneden å bo i Stara Loka er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 1 160 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 669 per natt. Dette er 4% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 701 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Stara Loka er Ljubljana (LJU) (13,68 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Klagenfurt (52,49 km)

Planlegg en tur til Slovenia