Hočko Pohorje

21. apr. 2019 - 22. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Hočko Pohorje inkluderer Apartment Mutui Pohorje, Apartment Banjac Tower og Apartment Appohorje basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Hočko Pohorje ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Hočko Pohorje

fra kr 354
fra kr 520

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 575 per natt. Den dyreste måneden å bo i Hočko Pohorje er juli, med en gjennomsnittspris på kr 863 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 686 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 705 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Hočko Pohorje er Maribor (MBX) (8,20 km).Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Graz (55,93 km)

Planlegg en tur til Slovenia