Upolu

25. mai 2019 - 26. mai 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Upolu inkluderer Amau Apartments, Apaula Stay-Inn B&B og Oceanfiks Mountain Bungalows basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Upolu ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Upolu

fra kr 342
fra kr 762
fra kr 259

Vanlige spørsmål

I Upolu er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 23,8°C/74,8°F. Den varmeste måneden er typisk april, med gjennomsnittstemperatur på 28,6°C/83,5°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 19,5°C/67,1°F.
Nærmeste flyplass for Upolu er Apia Fagali I (FGI) (9,48 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Apia Faleolo (28,55 km)

Planlegg en tur til