Cheongwon-gun

25. apr. 2019 - 26. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Cheongwon-gun inkluderer Hotel 7, Hotel Yaja Cheongju og Classic Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Cheongwon-gun ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Cheongwon-gun

fra kr 296
fra kr 396

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 446 per natt. Den dyreste måneden å bo i Cheongwon-gun er desember, med en gjennomsnittspris på kr 580 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 469 per natt. Dette er 6% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 499 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Cheongwon-gun er Cheongju (CJJ) (3,21 km).

Planlegg en tur til Sør-Korea