Stormsrivier

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Stormsrivier inkluderer 30 Formosa Street, Amperda Log Cabins og Dijembe Backpackers Lodge basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Stormsrivier ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Stormsrivier

fra kr 347
fra kr 811
fra kr 430

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 507 per natt. Den dyreste måneden å bo i Stormsrivier er desember, med en gjennomsnittspris på kr 1 092 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 695 per natt. Dette er 6% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 744 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Stormsrivier er Plettenberg Bay (PBZ) (52,63 km).

Planlegg en tur til Sør-Afrika