Blаgоvеsjtsjеnsk

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Blаgоvеsjtsjеnsk inkluderer Hotel Amurasso, Fashionable Scandinavian Apartment og Snail Apartment basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Blаgоvеsjtsjеnsk ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Blаgоvеsjtsjеnsk

fra kr 414
fra kr 314

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 246 per natt. Den dyreste måneden å bo i Blаgоvеsjtsjеnsk er august, med en gjennomsnittspris på kr 336 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 302 per natt. Dette er 8% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 277 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Blаgоvеsjtsjеnsk er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 11,9°C/53,3°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 26,7°C/80,1°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −27,2°C/−17,0°F.
Nærmeste flyplass for Blаgоvеsjtsjеnsk er Blаgоvеsjtsjеnsk (BQS) (18,20 km).

Planlegg en tur til Russland

I og rundt Blаgоvеsjtsjеnsk