Blаgоvеsjtsjеnsk

6. mar. 2020 - 7. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Blаgоvеsjtsjеnsk inkluderer Home Inn Wudalianchi Citiy Hall Xinrui Plaza, Hotel Oneginn og Mercure Blagoveshchensk basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Blаgоvеsjtsjеnsk ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Blаgоvеsjtsjеnsk

fra kr 497
fra kr 533

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 267 per natt. Den dyreste måneden å bo i Blаgоvеsjtsjеnsk er januar, med en gjennomsnittspris på kr 460 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 303 per natt. Dette er 7% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 327 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Blаgоvеsjtsjеnsk er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −16,0°C/3,1°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 26,7°C/80,1°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −27,2°C/−17,0°F.
Nærmeste flyplass for Blаgоvеsjtsjеnsk er Blаgоvеsjtsjеnsk (BQS) (18,20 km).

Planlegg en tur til Russland