Belgorod

21. okt. 2019 - 22. okt. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Belgorod inkluderer Apartment On Bogdana Khmel'nitskogo, Hotel Air og Historical Apartments In Center basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Belgorod ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Belgorod

fra kr 321
fra kr 533
fra kr 860

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er oktober, med et gjennomsnitt på kr 264 per natt. Den dyreste måneden å bo i Belgorod er juli, med en gjennomsnittspris på kr 459 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i oktober i fjor var kr 298 per natt. Dette er 6% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 318 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Belgorod er den forventede gjennomsnittstemperaturen i oktober 6,9°C/44,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 23,3°C/73,9°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −10,1°C/13,8°F.
Nærmeste flyplass for Belgorod er Belgorod (EGO) (4,92 km).

Planlegg en tur til Russland