Făgăraş

2. jul. 2019 - 3. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Făgăraş inkluderer Pensiunea Colt De Rai, Alpinlife og Casa Domestic basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Făgăraş ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Făgăraş

fra kr 184
fra kr 535
fra kr 465

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 314 per natt. Den dyreste måneden å bo i Făgăraş er juli, med en gjennomsnittspris på kr 476 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juni i fjor var kr 346 per natt. Dette er 4% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 362 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Făgăraş er Sibiu (SBZ) (69,65 km).

Planlegg en tur til Romania