Făgăraş

22. feb. 2019 - 23. feb. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Făgăraş inkluderer Apartament Diana, Pensiunea Colt De Rai og Apartament Cristina basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Făgăraş ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 349 per natt. Den dyreste måneden å bo i Făgăraş er januar, med en gjennomsnittspris på kr 349 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 360 per natt. Dette er 29% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 466 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Romania