Constanta

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Constanta inkluderer Jumeirah Royal, Hotel Cherica og Hotel Kleyn basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Constanta ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Constanta

fra kr 418
fra kr 695
fra kr 1 074

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 384 per natt. Den dyreste måneden å bo i Constanta er juli, med en gjennomsnittspris på kr 678 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 452 per natt. Dette er 12% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 510 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Constanta er Constanta Kogalnice (CND) (23,07 km).

Planlegg en tur til Romania