Constanta

1. mar. 2020 - 2. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Constanta inkluderer Casa Holiday, Casa Albert og Cazare la Mare basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Constanta ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Constanta

fra kr 427
fra kr 643
fra kr 1 425

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 409 per natt. Den dyreste måneden å bo i Constanta er juli, med en gjennomsnittspris på kr 721 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 553 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 545 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Constanta er Constanta Kogalnice (CND) (23,07 km).

Planlegg en tur til Romania