Zielona Gora

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Zielona Gora inkluderer Hotel Picaro Stok, Ruben Hotel Zielona Góra og Aura Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Zielona Gora ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Zielona Gora

fra kr 678
fra kr 746

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 407 per natt. Den dyreste måneden å bo i Zielona Gora er september, med en gjennomsnittspris på kr 531 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 475 per natt. Dette er 5% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 449 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Zielona Gora er Zielona Gora (IEG) (30,15 km).

Planlegg en tur til Polen