Szklarska Poręba

21. mai 2019 - 22. mai 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Szklarska Poręba inkluderer Domki - Pod Smerkami, Dom Tole og Apartamenty Sun & Snow Willa Józefina basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Szklarska Poręba ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Szklarska Poręba

fra kr 704
fra kr 804

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 358 per natt. Den dyreste måneden å bo i Szklarska Poręba er desember, med en gjennomsnittspris på kr 659 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mai i fjor var kr 514 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 531 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Szklarska Poręba er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 12,7°C/54,8°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 23,2°C/73,8°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −3,5°C/25,7°F.

Planlegg en tur til Polen