Cajamarca

19. apr. 2019 - 20. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Cajamarca inkluderer Hostal Aventura, Casa de Campo Santa Rosa og Hotel Asgaver basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Cajamarca ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Cajamarca

fra kr 631
fra kr 786

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 244 per natt. Den dyreste måneden å bo i Cajamarca er juli, med en gjennomsnittspris på kr 399 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 354 per natt. Dette er 6% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 330 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Cajamarca er Cajamarca (CJA) (3,64 km).

Planlegg en tur til Peru