Gwadar

18. mar. 2019 - 19. mar. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Gwadar inkluderer Sadaf Resort og Zaver Pearl Continental Hotel Gwadar basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Gwadar ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 567 per natt. Den dyreste måneden å bo i Gwadar er april, med en gjennomsnittspris på kr 1 645 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i mars i fjor var kr 1 441 per natt. Dette er 24% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 088 som ble sett over de siste 12 månedene.

Planlegg en tur til Pakistan

I og rundt Gwadar