Gwadar

22. jul. 2019 - 23. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Gwadar inkluderer Sadaf Resort og Zaver Pearl Continental, Gwadar basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Gwadar ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Gwadar

fra kr 338

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juni, med et gjennomsnitt på kr 536 per natt. Den dyreste måneden å bo i Gwadar er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 362 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 1 362 per natt. Dette er 45% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 738 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Gwadar er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juli 27,9°C/82,2°F. Den varmeste måneden er typisk juni, med gjennomsnittstemperatur på 33,5°C/92,3°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 13,4°C/56,1°F.
Nærmeste flyplass for Gwadar er Gwadar (GWD) (11,70 km).

Planlegg en tur til Pakistan

I og rundt Gwadar