Sogndal Haukåsen

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Sogndal Haukåsen inkluderer Quality Hotel Sogndal og Best Western Laegreid Hotell basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Sogndal Haukåsen ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Sogndal Haukåsen

fra kr 1 455
fra kr 2 789

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 1 106 per natt. Den dyreste måneden å bo i Sogndal Haukåsen er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 1 455 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 1 286 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Sogndal Haukåsen er Sogndal Haukåsen (SOG) (7,79 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Førde Bringeland (74,01 km)

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Sogndal Haukåsen