Sogndal Haukåsen

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Sogndal Haukåsen inkluderer Best Western Laegreid Hotell, Quality Hotel Sogndal og Sognefjord Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Sogndal Haukåsen ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Sogndal Haukåsen

fra kr 1 876

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 1 030 per natt. Den dyreste måneden å bo i Sogndal Haukåsen er juli, med en gjennomsnittspris på kr 1 355 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 1 344 per natt. Dette er 12% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 183 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Sogndal Haukåsen er Sogndal Haukåsen (SOG) (7,79 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Førde Bringeland (74,01 km)

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Sogndal Haukåsen