Sammenlign og spar på hoteller i Sandnessjøen

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Sandnessjøen

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Sandnessjøen-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Sandnessjøen. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Sandnessjøen | Sammenlign priser på billige hotell i Sandnessjøen

Det er en rekke spennende hotell i Sandnessjøen, så om det frister med en tur til en av Nord-Norges sentrale feriedestinasjoner kan du bestille overnatting i Sandnessjøen i dag. Hotellene i byen har kort avstand til både natur- og kulturopplevelser, og du finner flere rimelige overnattingsmuligheter, samtidig som du kan velge å bo på flotte hotell med høy standard. Det er flere hoteller i Sandnessjøen som har lang historie og mye stil. Et av de ærverdige hotellene i Sandnessjøen sentrum har en over 200 år lang historie, og er innredet i romantisk, elegant stil fra århundreskiftet. Her finner du både bar, restaurant og en vakker hage, og hotellet ligger bare kort avstand fra Sandnessjøens vakre bypark. Det er også flere flotte, moderne tre- og firestjernershoteller i Sandnessjøen, med lyse, lekre hotellrom der alle fasiliteter er inkludert. Gratis internett, lekker hotellfrokost, treningsfasiliteter og badstue er blant tilbudene fra Sandnessjøen-hotellene. Mange av hotellrommene har utsikt mot de velkjente Syv Søstre-fjellene, eller mot hav og skjærgård. Resepsjonen på hotellet kan tipse om spennende aktiviteter i Sandnessjøen, som kajakkpadling, rideturer, sykkelutleie eller andre tilbud for hele familien. 

Sandnessjøens mest kjente attraksjon er den storslåtte naturen. På hotell i Sandnessjøen bor du like ved de majestetiske fjellene De Syv Søstre, som har godt tilrettelagt turterreng. Hav og fjell har både fugle- og dyreliv, og fiske, jakt og fotografering er blant favorittaktivitetene til både lokale og tilreisende. Sandnessjøen ligger også bare en kort tur unna det spennende Alstahaug, der du finner museet om Norges best kjente salmeprest, dikteren Petter Dass. Det er også muligheter for golf i området, og om vinteren er både isfiske, skiturer og brevandring i nasjonalparken Saltfjellet-Svartisen noe som mange legger ut på. Sandnessjøen er et sentralt overnattingssted på Helgelandskysten. Med de mange flotte naturopplevelsene i regionen, som Torghatten, Vegaøyan og fjellene i området kan Sandnessjøen og omegn lokke mange turister til en uforglemmelig ferie i Nordland og Helgeland. Sandnessjøen med sine mange flotte hoteller og sjarmerende bybilde kan være det perfekte utgangspunktet for Nord-Norge-ferien.

Visste du at...?

Like øst for Sandnessjøen ligger De Syv Søstre, en velkjent fjellkjede med syv topper på rundt 1000 meter. Dersom du bestiger alle syv toppene kan du få et diplom ved å besøke turistkontoret i Sandnessjøen.

Norges mest kjente salmedikter, Petter Dass, kommer fra Alstahaug, en del av Sandnessjøen kommune. En kort kjøretur fra Sandnessjøen sentrum ligger Petter Dass-museet og Alstahaug, med et ikonisk museumsbygg designet av arkitektfirmaet Snøhetta.

Skjærgården utenfor Sandnessjøen er full av spennende små og store øyer som kan oppleves om bord fra Hurtigruten, i båt eller for egen maskin med kajakk, som blir stadig mer populært.