Sandnessjøen

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Sandnessjøen inkluderer Scandic Syv Søstre, Sandnessjøen Overnatting og Napoli Resturant & Hotell AS basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Sandnessjøen ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Sandnessjøen

fra kr 1 399

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 1 025 per natt. Den dyreste måneden å bo i Sandnessjøen er januar, med en gjennomsnittspris på kr 1 701 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 327 per natt. Dette er 2% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 295 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Sandnessjøen er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 1,2°C/34,2°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 14,3°C/57,7°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −0,3°C/31,5°F.
Nærmeste flyplass for Sandnessjøen er Sandnessjøen Stokka (SSJ) (10,09 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Mosjøen Kjærstad (37,41 km) Brønnøysund Brønnøy (65,35 km)

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Sandnessjøen