Sandnessjøen

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Sandnessjøen inkluderer Scandic Syv Søstre basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere ditt opphold på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Sandnessjøen ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ditt ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt inn dine valgte reisedatoer i søkeboksen over, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Sandnessjøen

fra kr 1 265
fra kr 1 394

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 1 053 per natt. Den dyreste måneden å bo i Sandnessjøen er april, med en gjennomsnittspris på kr 1 344 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i september i fjor var kr 1 232 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Sandnessjøen er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 10,6°C/51,0°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 14,3°C/57,7°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −0,3°C/31,5°F.
Nærmeste flyplass for Sandnessjøen er Sandnessjøen Stokka (SSJ) (10,09 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Mosjøen Kjærstad (37,41 km) Brønnøysund Brønnøy (65,35 km)

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Sandnessjøen