Røros

20. jun. 2019 - 21. jun. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Røros inkluderer Roros Hotell, Idrettsparken Hotel og Bergstadens Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Røros ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Røros

fra kr 617
fra kr 722

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 1 125 per natt. Den dyreste måneden å bo i Røros er november, med en gjennomsnittspris på kr 1 323 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i juni i fjor var kr 1 235 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Røros er den forventede gjennomsnittstemperaturen i juni 9,3°C/48,7°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 16,3°C/61,3°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −8,1°C/17,4°F.
Nærmeste flyplass for Røros er Røros (RRS) (1,92 km).

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Røros