Røros

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Røros inkluderer Roros Hotell og Bergstadens Hotel basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Røros ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Røros

fra kr 1 359

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 1 141 per natt. Den dyreste måneden å bo i Røros er september, med en gjennomsnittspris på kr 1 505 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 1 323 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Røros er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −5,4°C/22,3°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 16,3°C/61,3°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −8,1°C/17,4°F.
Nærmeste flyplass for Røros er Røros (RRS) (1,92 km).

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Røros