Røros

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Røros inkluderer Bergstadens Hotel basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere ditt opphold på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Røros ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ditt ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt inn dine valgte reisedatoer i søkeboksen over, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Røros

fra kr 1 918

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 1 051 per natt. Den dyreste måneden å bo i Røros er november, med en gjennomsnittspris på kr 1 342 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 1 253 per natt. Dette er 2% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 223 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Røros er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 7,4°C/45,2°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 16,3°C/61,3°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −8,1°C/17,4°F.
Nærmeste flyplass for Røros er Røros (RRS) (1,92 km).

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Røros