Mosjøen Kjærstad

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Mosjøen Kjærstad inkluderer Frøken Skjolds Hotel og Fru Haugans Hotel basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Mosjøen Kjærstad ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Mosjøen Kjærstad

fra kr 1 436

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 1 013 per natt. Den dyreste måneden å bo i Mosjøen Kjærstad er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 1 725 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 1 375 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 351 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Mosjøen Kjærstad er Mosjøen Kjærstad (MJF) (5,97 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Sandnessjøen Stokka (35,46 km) Brønnøysund Brønnøy (61,64 km)

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Mosjøen Kjærstad