Kristiansand

27. okt. 2019 - 28. okt. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Kristiansand inkluderer Scandic Sørlandet, Clarion Hotel Ernst og Sjøgløtt Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Kristiansand ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Kristiansand

fra kr 890
fra kr 1 609

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 966 per natt. Den dyreste måneden å bo i Kristiansand er juni, med en gjennomsnittspris på kr 1 450 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i oktober i fjor var kr 1 190 per natt. Dette er 4% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 137 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Kristiansand er den forventede gjennomsnittstemperaturen i oktober 7,8°C/46,0°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,1°C/70,0°F. Den kjøligste måneden er desember, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −2,6°C/27,3°F.
Nærmeste flyplass for Kristiansand er Kristiansand Kjevik (KRS) (7,28 km).

Planlegg en tur til Norge