Kristiansand

22. mai 2019 - 23. mai 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Kristiansand inkluderer Scandic Kristiansand Bystranda, Scandic Sørlandet og Scandic Grimstad basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Kristiansand ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Kristiansand

fra kr 1 043
fra kr 1 825
fra kr 943

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 915 per natt. Den dyreste måneden å bo i Kristiansand er juli, med en gjennomsnittspris på kr 1 674 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i mai i fjor var kr 1 127 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Kristiansand er den forventede gjennomsnittstemperaturen i mai 10,4°C/50,6°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,1°C/70,0°F. Den kjøligste måneden er desember, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −2,6°C/27,3°F.
Nærmeste flyplass for Kristiansand er Kristiansand Kjevik (KRS) (7,28 km).

Planlegg en tur til Norge