Kristiansand

1. sep. 2019 - 2. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Kristiansand inkluderer Clarion Hotel Ernst og Skottevik Feriesenter basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Kristiansand ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Kristiansand

fra kr 1 078
fra kr 1 342

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 902 per natt. Den dyreste måneden å bo i Kristiansand er juni, med en gjennomsnittspris på kr 1 353 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i august i fjor var kr 1 111 per natt. Dette er 3% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 075 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Kristiansand er den forventede gjennomsnittstemperaturen i august 16,0°C/60,8°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 21,1°C/70,0°F. Den kjøligste måneden er desember, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −2,6°C/27,3°F.
Nærmeste flyplass for Kristiansand er Kristiansand Kjevik (KRS) (7,28 km).

Planlegg en tur til Norge

I og rundt Kristiansand