Gol

25. apr. 2019 - 26. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Gol inkluderer Quisten, Lilleset Three-Bedroom Holiday home og Nesbyen Event basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Gol ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Gol

fra kr 630
fra kr 625

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 960 per natt. Den dyreste måneden å bo i Gol er mai, med en gjennomsnittspris på kr 1 741 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 1 071 per natt. Dette er 9% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 1 171 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Gol er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 3,3°C/37,9°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 20,6°C/69,1°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −10,1°C/13,8°F.
Nærmeste flyplass for Gol er Fagernes Valdres (VDB) (39,55 km).

Planlegg en tur til Norge