Sammenlign og spar på hoteller i Førde

Beklager, Vi kan ikke hjelpe med opphold på mer enn 30 netter.

Bruk kartet vårt for å søke etter de beste hotellene i Førde

Bruk kartet vårt for å finne hoteller nær Førde-området eller attraksjoner som du vil besøke.

De beste hotellene i Førde. Les anmeldelsene

Føl deg trygg på at du har bestilt det perfekte oppholdet. Les ekte gjesteanmeldelser før du bestiller.

Vis flere hoteller

Hotell i Førde | Sammenlign priser på billige hotell i Førde

Bestiller du hotell i Førde kan du bo sentralt i den lille byen mellom fjord og fjell. Førde er en trivelig vestlandsby med gode overnattingsmuligheter og nydelig natur rett utenfor døren. Med kort vei til isbre, fjord og fiske er det populært å overnatte i Førde, som ligger praktisk til som et trafikknutepunkt på Nord-Vestlandet. Hotellene i Førde er sentrale og med høy standard, og prisnivået er relativt rimelig. Du kan finne gode hotelltilbud hvis du bestiller hotell i Førde i god tid på forhånd, og flere av de hyggelige hotellene i byen har spesialtilbud og hotellpakker slik at du kan få rimelig overnatting i Førde. Det er også mulig å bo på hotell og vandrerhjem litt utenfor sentrum av byen. For de som er ute etter luksuriøse hotellopplevelser er nok ikke Førde øverst på listen, men du finner flotte hotellrom på firestjernershotell, som også byr på lekker frokost, gratis internett og spa. 

I Førde er det naturen som lokker de fleste. Det er kort vei til fossefallet Huldefossen, og mange eventyrlystne prøver seg på elvepadling i Jølster-elva. Brevandring på Jostedalsbreen trekker til seg turister fra både Norge og utlandet nesten året rundt. Spør på hotellet om transport og guiding. Førde har også mye fint turterreng, og det er gode fiskemuligheter i elva. Det er også populært med hjort- og småviltjakt, og det er kort vei til Luster der du kan prøve deg på villreinjakt. På kulturfronten kan Førde ønske velkommen både til Sogn og Fjordane Kunstmuseum og til Sunnfjord Museum som har en friluftsavdeling med gårdsliv fra 1800-tallet. Ellers er det flere interessante kirker å besøke i byen, blant annet Førde kirke. En kort kjøretur unna ligger Astruptunet, der du kan oppleve kunstnerhjemmet og kunsten til Nikolai Astrup. Førde er også et populært sted for møter og konferanser, og Førde-hotellene har gode møtefasiliteter og konferanserom.

Visste du at...?

Førde er et viktig trafikknutepunkt på Vestlandet. Riksvei 5 og E39 går begge innom Førde. Her finner du både en stor rutebilstasjon, havn og flyplassen Førde flyplass Bringeland litt sør for sentrum av Førde. Med en rekke hotell og overnattingsmuligheter har Førde lenge vært et populært stoppested på lengre reiser på Vestlandet.

Førde er ikke kjent for å være særlig vakker, og sentrum er preget av store varehus og butikker. På den annen side er Førde faktisk den kommunen i Norge med størst varehandel per person, så det er bare å gjøre plass på hotellrommet til mulige shoppingfunn.

Hver sommer arrangeres Førde Folkemusikkfestival, Skandinavias største festival fokusert på folkemusikk. Festivalen feirer sitt 25-års-jubileum i 2015, og har hatt over 6000 artister på besøk siden oppstarten i 1990.