Båtsfjord

28. feb. 2020 - 29. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Båtsfjord inkluderer Kongsfjord Holiday Home, Adventure Apartements og Båtsfjord Rorbuer basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Båtsfjord ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Båtsfjord

fra kr 1 317

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juli, med et gjennomsnitt på kr 1 058 per natt. Den dyreste måneden å bo i Båtsfjord er september, med en gjennomsnittspris på kr 1 383 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 1 226 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Båtsfjord er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −6,7°C/19,9°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 14,2°C/57,6°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −8,3°C/17,1°F.
Nærmeste flyplass for Båtsfjord er Båtsfjord (BJF) (4,27 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Berlevåg (36,87 km) Vardø Lufthavn (58,28 km) Vadsø (63,49 km)

Planlegg en tur til Norge