Westport

21. apr. 2019 - 22. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Westport inkluderer Riverlea Cottage, Carters Beach Bed & Breakfast og The Quarry Restaurant and Bar basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Westport ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Westport

fra kr 409
fra kr 393
fra kr 974

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 553 per natt. Den dyreste måneden å bo i Westport er januar, med en gjennomsnittspris på kr 819 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i april i fjor var kr 730 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Westport er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 12,8°C/55,0°F. Den varmeste måneden er typisk februar, med gjennomsnittstemperatur på 19,8°C/67,6°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 5,2°C/41,4°F.
Nærmeste flyplass for Westport er Westport (WSZ) (2,58 km).Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Karamea (70,99 km)

Planlegg en tur til New Zealand