Geraldine

21. apr. 2019 - 22. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Geraldine inkluderer Perfection on Peel St, Hiltonview og oasis at orari basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Geraldine ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Geraldine

fra kr 376
fra kr 420

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 686 per natt. Den dyreste måneden å bo i Geraldine er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 1 040 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 763 per natt. Dette er 2% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 780 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Geraldine er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 11,7°C/53,1°F. Den varmeste måneden er typisk januar, med gjennomsnittstemperatur på 22,3°C/72,1°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 1,0°C/33,8°F.
Nærmeste flyplass for Geraldine er Timaru (TIU) (23,58 km).

Planlegg en tur til New Zealand