Zacatecas

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Fly Stay Save + Lås opp spesielle hotellrabatter når du bestiller en flyvning gjennom oss. Jippi!
Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Zacatecas inkluderer Master Suite in Downtown Zacatecas, Bugambilias Familiar og Casa de La Alameda basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Zacatecas ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Zacatecas

fra kr 396
fra kr 449
fra kr 652

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 364 per natt. Den dyreste måneden å bo i Zacatecas er juli, med en gjennomsnittspris på kr 481 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 364 per natt. Dette er 11% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 408 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Zacatecas er Zacatecas (ZCL) (17,62 km).

Planlegg en tur til Mexico