Nuevo Laredo

21. apr. 2019 - 22. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Nuevo Laredo inkluderer Loma Alta Motel, Rio Grande Plaza Hotel og Laredo Executive Inn basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Nuevo Laredo ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Nuevo Laredo

fra kr 238
fra kr 221

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mai, med et gjennomsnitt på kr 487 per natt. Den dyreste måneden å bo i Nuevo Laredo er januar, med en gjennomsnittspris på kr 597 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 531 per natt. Dette er 3% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 552 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Nuevo Laredo er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 25,8°C/78,4°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 37,7°C/99,9°F. Den kjøligste måneden er desember, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 9,5°C/49,1°F.
Nærmeste flyplass for Nuevo Laredo er Nuevo Laredo (NLD) (7,49 km).

Planlegg en tur til Mexico