Pereybèré

18. apr. 2019 - 19. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Pereybèré inkluderer Coconuts, La Perla Holiday Apartments og Haute Crécerelle basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Pereybèré ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Pereybèré

fra kr 349
fra kr 1 030
fra kr 1 633

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er september, med et gjennomsnitt på kr 631 per natt. Den dyreste måneden å bo i Pereybèré er mars, med en gjennomsnittspris på kr 1 096 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i april i fjor var kr 842 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Pereybèré er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 25,4°C/77,6°F. Den varmeste måneden er typisk januar, med gjennomsnittstemperatur på 29,9°C/85,8°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 18,2°C/64,8°F.
Nærmeste flyplass for Pereybèré er Mauritius (MRU) (48,5km).

Planlegg en tur til Mauritius