Toamasina

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Toamasina inkluderer La Maison, Villa Tambatra og The Sanctuary basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Toamasina ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Toamasina

fra kr 358
fra kr 861

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er juli, med et gjennomsnitt på kr 347 per natt. Den dyreste måneden å bo i Toamasina er august, med en gjennomsnittspris på kr 503 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 380 per natt. Dette er 1% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 384 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Toamasina er Toamasina (TMM) (5,39 km).

Planlegg en tur til Madagaskar