Toamasina

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Toamasina inkluderer Villa Irgie Équipée et Confortable, Apartment Boulevard Joffre og St Chylifa basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Toamasina ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Toamasina

fra kr 916

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 340 per natt. Den dyreste måneden å bo i Toamasina er august, med en gjennomsnittspris på kr 546 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 388 per natt. Dette er 5% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 411 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Toamasina er Toamasina (TMM) (5,39 km).

Planlegg en tur til Madagaskar