Mahajanga

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Mahajanga inkluderer Villa Maroala Avec Piscine, Pawane og Villa Ny Onja basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Mahajanga ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 235 per natt. Den dyreste måneden å bo i Mahajanga er april, med en gjennomsnittspris på kr 447 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 391 per natt. Dette er 6% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 368 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Mahajanga er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 26,6°C/79,9°F. Den varmeste måneden er typisk april, med gjennomsnittstemperatur på 33,7°C/92,7°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 18,4°C/65,1°F.
Nærmeste flyplass for Mahajanga er Mahajanga (MJN) (6,86 km).

Planlegg en tur til Madagaskar