Mahajanga

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Mahajanga inkluderer Villa Maroala Avec Piscine, Pawane og Villa Ny Onja basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Mahajanga ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Mahajanga

fra kr 428
fra kr 905

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er februar, med et gjennomsnitt på kr 253 per natt. Den dyreste måneden å bo i Mahajanga er desember, med en gjennomsnittspris på kr 495 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i februar i fjor var kr 434 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
I Mahajanga er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 28,0°C/82,4°F. Den varmeste måneden er typisk april, med gjennomsnittstemperatur på 33,7°C/92,7°F. Den kjøligste måneden er juli, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 18,4°C/65,1°F.
Nærmeste flyplass for Mahajanga er Mahajanga (MJN) (6,86 km).

Planlegg en tur til Madagaskar