Thakhek

31. okt. 2019 - 1. nov. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Thakhek inkluderer Khop Chai Due Hostel, Naga Hostel & Café og Bike & Bed Hostel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Thakhek ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Thakhek

fra kr 106
fra kr 142

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 130 per natt. Den dyreste måneden å bo i Thakhek er mars, med en gjennomsnittspris på kr 201 per natt.
Gjennomsnittsprisen for et hotell i oktober i fjor var kr 165 per natt. Dette er det samme som gjennomsnittlig nattpris som ses over de forrige 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Thakhek er Nakhon Phanom (KOP) (17,02 km).

Planlegg en tur til Laos, Den folkedemokratiske republikken