Muong Sai

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Muong Sai inkluderer Chuanyu Hotel, 川渝酒店 og Pali Thor guesthouse basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Muong Sai ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Muong Sai

fra kr 243
fra kr 375

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 99 per natt. Den dyreste måneden å bo i Muong Sai er februar, med en gjennomsnittspris på kr 1 213 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 154 per natt. Dette er 57% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 243 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Muong Sai er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 25,0°C/76,9°F. Den varmeste måneden er typisk april, med gjennomsnittstemperatur på 32,0°C/89,6°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 11,7°C/53,1°F.
Nærmeste flyplass for Muong Sai er Oudomxay (ODY) (2,22 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Luang Namtha (66,30 km)

Planlegg en tur til Laos, Den folkedemokratiske republikken