Luang Namtha

31. okt. 2019 - 1. nov. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Luang Namtha inkluderer Jing Land Hotel Boten, Rainforest Legend Hostel og Phou Iu Iii Bungalows basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Luang Namtha ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Luang Namtha

fra kr 354

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 130 per natt. Den dyreste måneden å bo i Luang Namtha er september, med en gjennomsnittspris på kr 189 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i oktober i fjor var kr 130 per natt. Dette er 21% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 158 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Luang Namtha er Luang Namtha (LXG) (13,06 km). Andre flyplasser i nærheten inkluderer: Oudomxay (68,40 km)

Planlegg en tur til Laos, Den folkedemokratiske republikken