Novalja

21. apr. 2019 - 22. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Novalja inkluderer La Luna Island Hotel, Hotel Bok og Hotel Loža basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Novalja ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Novalja

fra kr 382

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 465 per natt. Den dyreste måneden å bo i Novalja er august, med en gjennomsnittspris på kr 1 317 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 841 per natt. Dette er 5% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 890 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Novalja er den forventede gjennomsnittstemperaturen i april 2,3°C/36,2°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 17,1°C/62,8°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −6,3°C/20,7°F.
Nærmeste flyplass for Novalja er Zadar (ZAD) (63,46 km).

Planlegg en tur til Kroatia