Osj

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal overnatte? Førsteklasses billige hoteller i Osj inkluderer Classic Hotel og Hotel Orto Asia basert på brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Osj ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter legges til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til dine reisedatoer til søkeboksen ovenfor, og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Osj

fra kr 358
fra kr 627

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er januar, med et gjennomsnitt på kr 157 per natt. Den dyreste måneden å bo i Osj er august, med en gjennomsnittspris på kr 437 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 202 per natt. Dette er 12% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 227 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Osj er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 20,2°C/68,4°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 32,0°C/89,6°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −5,1°C/22,8°F.
Nærmeste flyplass for Osj er Osj (OSS) (9,96 km).

Planlegg en tur til Kirgisistan

I og rundt Osj