Venstre Alxa

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Venstre Alxa inkluderer Inner Mongolia too Western Coal Taixi Logistics Information, Alxa Left Banner xin jun Long Hotel og Alxa Left Banner Cuihua Family Farm Accommodation basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Venstre Alxa ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 194 per natt. Den dyreste måneden å bo i Venstre Alxa er september, med en gjennomsnittspris på kr 437 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 316 per natt. Dette er 3% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 307 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Venstre Alxa er Alxa Left Banner Bayanhot Airport (AXF) (45,53 km).

Planlegg en tur til Kina