Libo fylke

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Libo fylke inkluderer Yifan International Youth Hostel, Zhangjiang Hotel og Lavande Hotel (Libo Qiannan) basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Libo fylke ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 193 per natt. Den dyreste måneden å bo i Libo fylke er mars, med en gjennomsnittspris på kr 844 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 265 per natt. Dette er 22% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 324 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Libo fylke er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 13,1°C/55,6°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 32,8°C/91,0°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 7,0°C/44,6°F.
Nærmeste flyplass for Libo fylke er Jin Cheng Jiang (HCJ) (72,75 km).

Planlegg en tur til Kina