Libo fylke

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Libo fylke inkluderer Zhibo Nuanduan Xiangshe Guest House, Shanshui Villa Holiday Hotel og Emerald Adventures Guesthouse basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Libo fylke ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Libo fylke

fra kr 162
fra kr 330
fra kr 257

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 201 per natt. Den dyreste måneden å bo i Libo fylke er mars, med en gjennomsnittspris på kr 783 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 257 per natt. Dette er 46% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 378 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Libo fylke er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 25,5°C/77,8°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 32,8°C/91,0°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 7,0°C/44,6°F.
Nærmeste flyplass for Libo fylke er Jin Cheng Jiang (HCJ) (72,75 km).

Planlegg en tur til Kina