Hailar

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gjester - 1 rom

Fly Stay Save + Lås opp spesielle hotellrabatter når du bestiller en flyvning gjennom oss. Jippi!
Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Hailar inkluderer Rongda Inn, 9 Ju (hai la er san zhong dian) og Dong Fang Ming Zhu Hai Hotel & Spa basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Hailar ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Hailar

fra kr 652
fra kr 1 144
fra kr 1 240

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er mars, med et gjennomsnitt på kr 192 per natt. Den dyreste måneden å bo i Hailar er mai, med en gjennomsnittspris på kr 353 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i juli i fjor var kr 235 per natt. Dette er 11% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 262 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Hailar er Hailar (HLD) (2,97 km).

Planlegg en tur til Kina