Altai

29. sep. 2019 - 30. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Altai inkluderer Runde Hotel, Gold Bridge Hotel og Wenzhou Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Altai ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Altai

fra kr 2 390

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 282 per natt. Den dyreste måneden å bo i Altai er september, med en gjennomsnittspris på kr 486 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 316 per natt. Dette er 9% mindre enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 348 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Altai er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 14,2°C/57,5°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 29,5°C/85,1°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −25,6°C/−14,1°F.
Nærmeste flyplass for Altai er Altai (AAT) (11,06 km).

Planlegg en tur til Kina