Altai

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Altai inkluderer Yinlu Hotel, Runde Hotel og Altay Regional Tourist Hotel basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Altai ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Altai

fra kr 295

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er april, med et gjennomsnitt på kr 301 per natt. Den dyreste måneden å bo i Altai er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 458 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 386 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 381 som ble sett over de siste 12 månedene.
I Altai er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar −14,0°C/6,8°F. Den varmeste måneden er typisk juli, med gjennomsnittstemperatur på 29,5°C/85,1°F. Den kjøligste måneden er januar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på −25,6°C/−14,1°F.
Nærmeste flyplass for Altai er Altai (AAT) (11,06 km).

Planlegg en tur til Kina