Petropavlovsk

22. apr. 2019 - 23. apr. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i Petropavlovsk inkluderer Santiago Parkhaus Apartment, Riksos Park Haus Apartment og Eseniya Park Haus Apartments basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i Petropavlovsk ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i Petropavlovsk

fra kr 177
fra kr 249

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er desember, med et gjennomsnitt på kr 210 per natt. Den dyreste måneden å bo i Petropavlovsk er august, med en gjennomsnittspris på kr 265 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i april i fjor var kr 254 per natt. Dette er 5% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 241 som ble sett over de siste 12 månedene.
Nærmeste flyplass for Petropavlovsk er Petropavlovsk (PPK) (9,82 km).

Planlegg en tur til Kasakhstan