São Filipe

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gjester - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i São Filipe inkluderer Villa Vicente, Ciza e Rose og Pensão Fatima basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i São Filipe ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i São Filipe

fra kr 515
fra kr 537

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er august, med et gjennomsnitt på kr 314 per natt. Den dyreste måneden å bo i São Filipe er februar, med en gjennomsnittspris på kr 448 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i september i fjor var kr 381 per natt. Dette er 1% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 376 som ble sett over de siste 12 månedene.
I São Filipe er den forventede gjennomsnittstemperaturen i september 27,0°C/80,6°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 29,0°C/84,2°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 19,0°C/66,2°F.
Nærmeste flyplass for São Filipe er São Filipe (SFL) (2,08 km).

Planlegg en tur til Kapp Verde