São Filipe

3. mar. 2020 - 4. mar. 2020

2 voksne - 1 rom

Trenger du litt inspirasjon til hvor du skal bo? Førsteklasses billige hoteller i São Filipe inkluderer Villa Vicente, Ciza e Rose og Pensão Fatima basert på våre brukervurderinger. Skyscanner hotels er en hurtig, gratis og enkel måte å organisere oppholdet ditt på. På noen få klikk kan du enkelt søke, sammenligne og bestille din overnatting i São Filipe ved å klikke direkte gjennom til hotellet eller reisebyråets nettsider. Ingen avgifter er lagt til oppholdet ved å bestille hos oss. For å komme i gang, legg ganske enkelt til de valgte reisedatoene til søkeboksen over og la oss finne billige hotelltilbud for deg. Eller alternativt, velg fra hotellalternativene ovenfor.

Førsteklasses hoteller i São Filipe

fra kr 525
fra kr 682

Vanlige spørsmål

Den billigste måneden er november, med et gjennomsnitt på kr 314 per natt. Den dyreste måneden å bo i São Filipe er oktober, med en gjennomsnittspris på kr 531 per natt.
Gjennomsnittsprisen på et hotell i februar i fjor var kr 458 per natt. Dette er 10% mer enn gjennomsnittlig pris per natt på kr 412 som ble sett over de siste 12 månedene.
I São Filipe er den forventede gjennomsnittstemperaturen i februar 22,0°C/71,6°F. Den varmeste måneden er typisk august, med gjennomsnittstemperatur på 29,0°C/84,2°F. Den kjøligste måneden er februar, med temperaturer som er gjennomsnittlig på 19,0°C/66,2°F.
Nærmeste flyplass for São Filipe er São Filipe (SFL) (2,08 km).

Planlegg en tur til Kapp Verde